København

Kgs Nytorv i Købehavn forhandler bl.a. Wonders sko og findes også online. De tilbyder gratis levering og omdeling i hele Danmark.

Derudover er der sko-sko, der ligger i Valby og ligeledes er både online og butik, som tilbyder fodtøj indenfor Wonders mærket. De reklamerer med betjening 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, året rundt. Det er nemt at bestille online og du har hotline og produktsøgning til rådighed. Desuden kan man kombinere nettet med den fysiske butik, hvad enten det gælder prøvning, afhentning, ombytning, returnering, spørgsmål m.m. Her kan man designe sin egen købsproces. Der tilbydes service både før og efter ens køb. Desuden afspejler net og fysisk butik hinanden ved begge at have åbent alle ugens 7 dage året rundt. Således kan man hurtigt få fat på fodtøj selv juleaften, hvis det gælder.

Aarhus

I Aarhus forhandler Xanthippe i Guldsmedegade, Wonders fodtøj både i butik og online og har et bredt sortiment af mærket. Xanthippe tilbyder spændende og unikt fodtøj fra nøje udvalgte mærker og har gjort det siden 1989, hvor butikken åbnede. De garanterer kvalitet, stil og komfort. Butikken ligger i Latinerkvarteret, der er en kendt handelsgade i hjertet af Aarhus, og med en hyggelig og livlig stemning.